• Transport & Distributie
    Geylani transport

Transport & Distributie

Geylani Transport

Flexibiliteit

Is voor ons een woord dat dagelijks wordt toegepast in de praktijk. We passen ons aan uw behoeften aan en zoeken actief mee naar oplossingen. Zonder omwegen of vertragingen worden uw goederen afgehaald en rechtstreeks via de snelste weg op hun eindbestemming geleverd In uitzonderlijke noodgevallen kan u via ons systeem rechtstreeks in contact komen met de chauffeur.

Track and trace

De overdracht van informatie gebeurt via een gebruiksvriendelijke pda (Personal digital assistant) in de wagen. Onze dispatching ziet in realtime de positie van uw zending. Niet alleen waar het voertuig zich bevindt, maar ook informatie over vertrek, aankomst, lossen, reistijd, wachttijd en andere fundamentele informatie kan ieder moment meegedeeld worden. Een goede communicatie verzekerd tussen u en Geylani.

Scherpste prijzen

Bij ons vind je altijd transparante en duidelijke tarieven terug. Zo voorkom je onaangename verassingen. Duidelijke tariefstructuur, scherpste prijzen.

Voor een flexiebele en klantgerichte transportdienst verkiest u best Geylani. Geylani is een professioneel transportbedrijf gevestigd te Gent met nationaal als internationaal aanbod aan koerier- en expressdiensten. Ons ervaren team staat klaar voor een correcte omgang en een persoonlijke aanpak met uw goederen.

Met onze scherpe prijzen zijn wij nr.1 in Vlaanderen! Ontdek hier ons ruime aanbod en aarzel zeker niet om ons te contacteren voor een vrijblijvende offerte op maat.
Als wij het niet kunnen leveren, kan niemand het!

Kortom, bent u op zoek naar een professionele, betrouwbare, snelle en een betaalbare partner? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Kies voor Geylani en laat uw goederen met een gerust hart leveren!

lees meer

onze diensten

Aanbod

Spoed leveringen

Op het afgesproken tijdstip met aangepast vervoer uw goederen laden en direct naar de bestemming voeren. Zonder tussenstops of overladen. Terwijl u belt, zijn wij al vertrokken!

prijs aanvragen

Medische leveringen

Nationale leveringen van geneesmiddelen, klinisch materiaal of patiëntenmonsters? Same Day Delivery garantie (SDD-warranty) in alle discretie en vakkundigheid!

prijs aanvragen

Vaste leveringen

U heeft vaste leveringen aan klanten op vaste dagen? Dan maken wij voor u een vaste dagprijs voor uw toelevering.

prijs aanvragen

Nationale leveringen

Vóór 10.00 uur laden = voor 18:00 uur leveringgarantie!

prijs aanvragen

Internationale leveringen

Op het afgesproken tijdstip met aangepast vervoer uw goederen laden en direct naar de door u gekozen bestemming voeren. Zonder tussenstops of overladen.

prijs aanvragen

social media

Blijf ons volgen

U heeft vragen?

Voor al uw vragen kunt u bij ons terecht. Bel ons of stuur via het formulier onderaan. Wij helpen u met alle plezier.

Verzenden