Over ons

Home  /  Prijsaanvraag

Transport & Distributie

Geylani Transport

Flexibiliteit

Is voor ons een woord dat dagelijks wordt toegepast in de praktijk. We passen ons aan uw behoeften aan en zoeken actief mee naar oplossingen. Zonder omwegen of vertragingen worden uw goederen afgehaald en rechtstreeks via de snelste weg op hun eindbestemming geleverd In uitzonderlijke noodgevallen kan u via ons systeem rechtstreeks in contact komen met de chauffeur.

Track and trace

De overdracht van informatie gebeurt via een gebruiksvriendelijke pda (Personal digital assistant) in de wagen. Onze dispatching ziet in realtime de positie van uw zending. Niet alleen waar het voertuig zich bevindt, maar ook informatie over vertrek, aankomst, lossen, reistijd, wachttijd en andere fundamentele informatie kan ieder moment meegedeeld worden. Een goede communicatie verzekerd tussen u en Geylani.

Scherpste prijzen

Bij ons vind je altijd transparante en duidelijke tarieven terug. Zo voorkom je onaangename verassingen. Duidelijke tariefstructuur, scherpste prijzen.

Sinds de oprichting is Geylani geleidelijk uitgegroeid tot eenhedendaags modern transportbedrijf. Als familiebedrijf met een gemotiveerd team van medewerkers en een vooruitstrevende wagenpark bieden wij onze klanten 24/24, 7/7 een optimale service aan.

Onze wagens zijn uitgerust met boordcomputers die chauffeurs en dispatchers met elkaar verbinden. Zo slagen wij er telkens in om onze klanten bij te staan daar waar zij op ons rekenen. Door de klant optimaal te helpen, leidde dit er toe dat Geylani een vaste partner werd bij talrijke toonaangevende bedrijven in Oost-Vlaanderen.

Wij bieden onze klanten een persoonlijke en flexibele oplossingen op het gebied van nationaal en internationaal transport aan koerier- en expressdiensten.

Met onze scherpe prijzen zijn wij nr.1 in Vlaanderen! Ontdek hier ons ruime aanbod en aarzel zeker niet om ons te contacteren voor een vrijblijvende offerte op maat. Als wij het niet kunnen leveren, kan niemand het!

Bent u op zoek naar een professionele, betrouwbare, snelle en een betaalbare partner? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Kies voor Geylani en laat uw goederen met een gerust hart leveren!

Geylani Transport • 2022 All rights reserved.

With by Creamy.