Diensten

Home  /  Diensten

onze diensten

aanbod

Spoed leveringen

Op het afgesproken tijdstip met aangepast vervoer uw goederen laden en direct naar de bestemming voeren. Zonder tussenstops of overladen. Terwijl u belt, zijn wij al vertrokken!

Medische leveringen

Nationale leveringen van geneesmiddelen, klinisch materiaal of patiëntenmonsters? Same Day Delivery garantie (SDD-warranty) in alle discretie en vakkundigheid!

Vaste leveringen

U heeft vaste leveringen aan klanten op vaste dagen? Dan maken wij voor u een vaste dagprijs voor uw toelevering.

Nationale leveringen

Vóór 10.00 uur laden = voor 18:00 uur leveringgarantie!

Internationale leveringen

Op het afgesproken tijdstip met aangepast vervoer uw goederen laden en direct naar de door u gekozen bestemming voeren. Zonder tussenstops of overladen.

Geylani Transport

Voor een flexiebele en klantgerichte transportdienst verkiest u best Geylani. Geylani is een professioneel transportbedrijf gevestigd te Gent met nationaal als internationaal aanbod aan koerier- en expressdiensten. Ons ervaren team staat klaar voor een correcte omgang en een persoonlijke aanpak met uw goederen.

Met onze scherpe prijzen zijn wij nr.1 in Vlaanderen! Ontdek hier ons ruime aanbod en aarzel zeker niet om ons te contacteren voor een vrijblijvende offerte op maat.
Als wij het niet kunnen leveren, kan niemand het!

Kortom, bent u op zoek naar een professionele, betrouwbare, snelle en een betaalbare partner? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Kies voor Geylani en laat uw goederen met een gerust hart leveren!

U heeft vragen?

Voor al uw vragen kunt u bij ons terecht. Bel ons of stuur via het formulier onderaan. Wij helpen u met alle plezier.

Verzenden

Geylani Transport • 2024 All rights reserved.

With by Creamy.